Dilemma Min dag & tanker

Late night dinner med min veninde…

Min veninde bloggeren vier5 har været min bedste veninde siden vi har 18 år. Hun har dog fået 3 drenge hvor jeg ingen børn har. Vi lever derfor på mange måder et meget forskelligt liv hvilke vores blog også bære præg af.

Jeg går meget ud, som ses tydeligt på min blog. Som hun af naturlige årsager ikke gør.

Men efter at vi havde været sammen en hel eftermiddag og aften. Spurgte jeg hende om vi ikke skulle tage en late night dinner. Noget som vi slet ikke gør. Da hun jo skal hjem og være på børnene igen i morgen tidlig. Det var en hverdag. Men da hun er på barsel tænker jeg… Hvorfor ikke….!

Så det gjorde vi!
Det var så hyggeligt. Vi fandt en hyggelig cafe, hvor vi kunne få noget mad på trods af at klokken var omkring 21:30.

Vi snuppede os en pasta og en cocktail. Hvilke for mig er ret normalt. Men ikke noget min veninde gør af gode grunde.

Og hvad er så, så særligt ved det siden at jeg gider at skrive et blog indlæg om det?

Jov…

Antager du hvad andre syntes og vil?
Eller
spørg du dem?
Tænker du dem ind i planer de normalt ikke er en del af?

Jeg er måske ikke den bedste til det. Men jeg prøver og jeg er meget bevist om det.
Jeg syntes det er vigtigt at give andre valget. Da jeg faktisk gerne selv vil have valget. Et… for at får chancen for at prøve noget nyt. Og to… for at opleve nye sider af mig selv.

Vi havde en vildt hyggelig eftermiddag og aften! Og jeg vil klart tænke hende mere ind i ting. For hun vil jo gerne hvis det altså passer ind i planerne derhjemme.

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar