Bolig & Fritid

Fiskeblink er et minde fra min barndommen…

Kender i det at der er nogle ting der får dig til at tænke tilbage på din barndom.

Og når jeg ser eller høre noget om at fiske, fiskeblink, sandorme og bestemte områder hvor jeg har stået og fisket med min far. Bringer det mig straks tilbage til min barndom hvor jeg stod tidligt op, for at tage ud og fiske sammen med min far. Og sommer tider med både far, mor og lille søster.

Det er virkelige nogle skønne minder jeg har. Hvor jeg sidder med min lille termokande med Micky Mouse og får varm kakao. Mens vi håber på at der kommer en fisk på krogen. Husker også tydeligt de gange vi har været ud og købe fiskegrej. Hvor jeg stod som en lille pige og kiggede på alle de fine fiskeblik og jeg ville have at far skulle købe dem alle sammen fordi at de var så fine.

De gange vi er kommet hjem med fisk, har hele hjemmet lugtet af fisk og vi har naturligvis skulle have fisk til aften. Mine “fiske” barndomsminder står derfor for mig helt skarpt. Og hver gang jeg høre om fiskeri tænker jeg tilbage på dengang jeg fiskede med min far. 🙂

Der er en ting vi skal huske… Vores minder vil altid være vores egne, og der er ingen der kan tage den fra. Derfor er det vigtigt at man igennem livet dannet sig de bedste minder som man kan huske tilbage på. 😀

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Grejbiksen som sælger fine fiskeblink som kunne føre mig tilbage til nogle gode minder fra min barndom.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar