Bolig & Fritid Indretning

Skal snart flytte… Læs om min stil og få tips til indretningen

Så er jagten sat ind på indretning… I øjeblikket bestiller jeg ikke andet end at google forskellige indretnings muligheder. I dag er der 57 dage til at vi overtager den længe ventet lejlighed.

Da vi købte lejligheden boede vi ikke sammen, men inden får få måneder flyttet jeg ind til ham. Vores hjem har båret meget præg af at “dette er vores midlertidigt hjem”.

Det har det fordi at mange af mine ting er opbevaret. Og mange af hans ting står i kasser. Så vi har faktisk ikke haft et hjem hvor vi skulle blive enige om stilen endnu. Det har bare været som det nu engang var.

Så ikke nok med at vi skal flytte ind i den længe ventet lejlighed. Så skal vi faktisk også blive enige om indretningen. Og min kæreste er desværre ikke en af de mænd der bare siger. “Det gør du bare skat…“. Hvilke kan gøre det så meget nemmer. 😉

Min stil er træ… Så som disse mega fede sofaborde. Jeg elsker træ…. og det meget naturlige i det. Syntes at træ kan styles på rigtig mange måder.

4 Season Design har nogle mega lækre møbler som er lige min stil. Jeg elsker det rostikke. Jeg ønsker træ, planter, hygger og få vægge med lidt farve på.

Jeg ville gerne trække sofaen ud fra væggen. Male en flot “lava” bag ved. Også hænge disse plante opsatser op, med grønne planter i til at bryde væggen sammen med en svag belysning fra en lys kæde.

Og som vist på billede, en enkelt i hjørnet af køkkenet. Hvor man kunne have lidt krydderurter i.
Vi har valgt et helt hvidt køkken… Derfor ønsker jeg at bryde det hvide med det grønne fra krydderurterne. Da jeg ellers ønsker at holde køkkenet hvidt. Kun brudt af det grønne fra planter, frugt og grønt samt vistestikker, sæbe og lindene.

Indlægget er skrevet i samarbejde med 4seasonsdesign.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar