Min dag & tanker

Min medvirkende i “Mit plastikmareridt”…


Så er det i aften kl. 21 i kan se “Mit plastikmareridt” hvor jeg medvirker.

Jeg er selv ret spændt på at se det, da jeg intet har set efter optagelserne.  Der bliver optaget meget som så bliver klippet sammen til nogle korte klip. Så man er vel altid spændt på at se det. Men samtidig er jeg vildt dårlig til at se mig selv på tv.

Jeg må sige at teamet bag kameraet som kom hjem og filmet os hos min veninde var utrolig søde, smilende og behagelige at være i selskab med.  De fik en til at føle sig tryg foran kameraet, hvilke gjorde det nemt at få optagelserne i hus.

Så se med i aften kl. 21.00 på TV3 og se om min veninde er den heldige der kommer igennem nåleøjet og får en operation.

Billede har jeg fundet på TV3 hjemmeside.

 

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar