Fashion

Konfirmations tid… Billige stylings tip til dig som gæst?

Nu er konfirmations tiden ved at være oppe over, og er er sikkert mange der allerede har fået invitationen. Men hvad skal man have på… Og hvis pengene samtidig er små kan vi virkelig være svært.
Men her er nogle tips og tricks til hvordan du kan pifte det elleres kedelige tøj op. 🙂

Jeg skal selv til konfirmation. Og jeg skal ikke ud og have nyt tøj. Så derfor pifter jeg det jeg har op så det passer til lejligheden.

Et er, at man aldrig ved hvordan vejret er. Det er jo Danmark.

Jeg har f.eks. en ynglings kjole som er helt sort med lange ærmer. Jeg elsker den kjole. Hvilke også gør at jeg gør meget i den. Men fordi jeg gør det behøver man ikke at se at det er den samme kjole jeg har på.

Den styler jeg f.eks. med et bælte, en stor halskæde eller et tørklæde.Halskæde - mindofwinnie.dk

H&M har tid meget voldsomme og store halskæder billigt. Vi taler mellem 10 og 40 kr. Hvis du altså ikke selv ligger inde med nogle…  Den halskæde jeg har afbillede er en som du også har armene igennem. Jeg fandt den i Glitter til alt for mange penge 199 kr. Hvilke er alt for meget. Men jeg stod og skulle bruge sådan en her og nu netop for at spise en kjole op.

Perlekæder som du kan bruge til at spice en Alminde skjorte op med. Du kan f.eks. købe perler på snore i stof butikker. Så sno dem rundt om halsen også bind en knude foran.

Bælter - Mindofwinnie.dk

Så er der bælter… Disse bælter fandt jeg til 20 kr. i H&M. De er super gode til taljen. Den bryder en eller alm. bluse, kjole eller anden ens farvet stykke tøj.

De tilføre tøjet at andet look.

Og du har sikkert også nogle bælter derhjemme som du måske tænke var ude af mode. Se om de måske kunne bruge dem og skabe et andet look.Tørklæder - Mindofwinnie.dk

 

Tørklæder og hals tørklæder… er jeg meget glad for. Ikke alene kan de skabe et nyt look. Men de har også en praktisk funktion her i Danmark hvor man aldrig kan vide med vejret. Der kan vi være gode til at holde sig varm.

Men… så er spørgsmålet har du lige det tørklæde du syntes passer. Måske ikke og tørklæder kan være ret så dyre. Så derfor kan jeg anbefale dig at smutte fordi en stofbutik med det tøj du mangler et tørklæde til. Også køb en tyndt stykke stof som du kan bruge og folde som du ønsker. Tørklæder har mange muligheder.

Farvet læber - mindofwinnie.dkMen…. tænker du at det er alt for meget jeg skal… så kast dig ud i den hottest mode lige nu. som netop er style dine læber. Farvet læber er nemlig på mode. Og det er lige meget hvilken farve du vælger… Bare der er smæk på! Du skal ikke være bange! Brug tid på at lig en flot læbestift. Så er du virkelige langt.

Hvis du ikke vil eller kan gøre det vilde ud af tøjet så style dig selv. Tænk hvordan du vil sætte håret, læg sminken. Gør du noget anderledes noget du ikke er van til. Så vil alle bemærke det frem for dit tøj! 🙂

Jeg er selv mega fan af det hele. Mennn… noget du altid finder i min taske er noget til læberne. Da det altid kan pifte det mest kedelige look op.

Hvis du ellers er i tvivl om noget, eller vil have hjælp til et styling af noget bestemt tøj. Så er du velkommen til at sende mig et billede af det dig sig selv med det tøj på du vil have stylet. Så vil jeg gerne komme med tips og tricks.

God dag til jer alle!

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar