Parforhold Rejser

Kæreste hygge weekend i Syd Tyskland…

Kæreste weekend er virkelig stærkt undervurderet. 😉

Det var virkelig skønt at komme lidt væk sammen med min skønne kæreste.

Fredag var ikke fornøjelse det var “arbejde/netværk” men lørdag og søndag var kæreste hygge tid.
Vi kørte til München hvor jeg havde booket et hotel i centrum.

Det gik vi rundt og kiggede lidt i butikker spise frokost og bare hyggede. Derefter gik vi tager på hotellet og gjorde os klar til at gå ud og spise lidt lækkert italiensk mad. Derefter gik vi igen en hyggelig tur rundt i centrum og se på München by night.
Vi gik bare rundt og så på byen selv om at det faktisk var lørdag aften.

Men der var ingen af os der havde lyst eller behov for at besøge nogle af de mange bare. Som ellers var pakket af mennesker.

München var efter min mening faktisk en ret lille by. Havde forventet at den var meget større. Også var jeg ret skuffet over at alt var pakket ind. Så der var ikke mange af deres få seværdigheder vi faktisk kunne se.

München er en utrolig hyggelig by. Men jeg vil sige at man skal planlægge sin tur til München. Da meget lukket tideligt lørdag og søndag har alt lukket ud over nogle cafeer.

Der var derfor ikke meget af opleve. Især ikke når det ikke var muligt at kigge nærmer på arkitekturen fordi den er pakket væk. Men… søndag skinnede solen og der var 22 grader. Vi gik da ned i parken og så på de super seje piger og drenge der surfede også lagde vi og på græsset og slappede.

Så vi havde intet problem med at få tiden til at gå.

Vi skal med flyet kl 22. så vi køre mod lufthavnen hvor vi kan få lidt aftensmad og slappe lidt af inden turen går tilbage til hverdagen i København.

Men hvor vil jeg anbefale alle at tage sig tid til at holde en kæreste weekend. <3

 

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar