Dilemma Parforhold Storbyliv

Går du i byen med din kæreste….

Kan du gå i byen med din kæreste?

Går du i byen med din kæreste?

Kan du drikke dig fuld med din kæreste?

Kan i gå i byen sammen alene?

Spørgsmålene er mange… Men hvad er dit svar? Mit svar er JA… Og det syntes jeg faktisk er ret hyggeligt!

Min kæreste og jeg, kan godt gå i byen sammen og vi gør det også.  Vi har flere gange taget i byen sammen bare os to. Også er vi tilfældigt stødt på nogle jeg kender. Hvilke virkelig har og er mega hyggeligt.

Vi havde en hyggeligt kæreste aften. Hvor vi startet i teatret, tog ind til byen og fik en lækker 3 retters vin menu. Hvor efter vi ville gå ud og få lidt drinks. Hvilke vi gjorde. Det endte med at vi stødt på min veninde og hende veninde. Sener stødt min venindes date på os også kom flere til som vi kendte og ikke kendte… Aften udviklede sig virkelig til at blive en mega sjovt aften, men flasker, grin, sang og dans. Vi havde en fest.

Nu er det ofte mig som for nok og vil hjem. Men i vores forhold hedder det. “Skat… Jeg tager hjem nu” ikke “Skat… vi går hjem nu”. Fordi jeg vil hjem er det ikke ens betydning med at han også skal eller vil hjem. Så jeg har taget hjem alene fra før og det er helt fint med mig. Men denne gang tog han med. Og det var vist ret godt. For da vi kommer ud viser det sig at han er mere ristet end mig. Så jeg kunne dårligt slæbe ham hjem. 🙂

Men hold nu op en fest vi havde.

Men hvordan gør i andre? Ville gerne høre om jeres erfaringer med at være med kæresten i byen!

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar