Fashion

Den danske designer Munthe…

Kender i det… Nogle gange vil man bare gerne have noget tøj som ingen andre har. Eller noget tøj som er anderledes som man ikke ser alle andre få i. 🙂

Men ofte er den type tøj forbundet med dyre udenlandske designer. Som kan være svært at betale. Jeg Derfor kan jeg godt lide at se på efter danske designer. Så som Munthe. Jeg syntes det er spændene at læse om deres inspiration til tøjet. Syntes det er fantastisk at se at der er nogle danske designer som ”tør”. De tør at komme over kanten og gøre noget anderledes. Og samtidig følge moden som Munthe gør med hendes meget print.

Jeg er f.eks. helt vild med dette outfit. Det er så anderledes og kan styles på mange måder. Så som på billede… Stille og roligt men Fashion.

Men man kan også style det med et par store stiletter, en mørk make up og opsat hår og det vil da kunne fungere som en fedt aften look. Som man ikke ser andre i.

Men hvem er Munthe…

NAJA MUNTHE Som er direktør og designer for sit eget brand. Finder din inspiration for hendes mange rejser. Som hun selv skriver “hvor unikke detaljer fra varme himmelstrøg sætter deres præg på den kreative proces”. Ud over den naturlige inspiration fra Paris, New York og London.  Hvilke jeg syntes er spændene. Hun skaber årligt fire kollektioner. Som hun viser i sine to flagshipstores i Aarhus og København. Men hendes tøj findes også online, hvor jeg har set det Munthe tøj.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Munthe.

 

 

 

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar