Dilemma Fashion Parforhold

Boxershorts… Er du og din kæreste enige?

Mænd kan være meget direkte, med hvad de ønsker at se os i. Men er vi lige så direkte med hvad vi ønsker at se dem i? Går vi overhovedet op i det, eller ser vi det bare som et par boxershorts?

Jeg går selv op i det. Og ønsker naturligvis at se min dejlige kæreste i noget lækkert. Så derfor har jeg været ude og kigge lidt på market. Men så kommer spørgsmålet så… Er vi enige… Nej endelig ikke. Men eftersom at det ofte er mig der køber dem. Så kan jeg også selv bestemme.

Jeg kan godt lide boxershorts med korte ben, som er ens farvet. Jeg er så faldet over Calvin Klein. De laver nogle virkelig lækre nogen! Jeg er vild med denne ensfarvet model med korte ben.

 

Men da Calvin Klein er der ikke den billigst model på market. Kan du finde dem hos Intimo til en bedre pris end du kan i finde dem til i butikkerne.

Så lige så stille og roligt, som de gamle boxershorts bliver slidt. Får vi suppleret op med nogle lækre nogen af slagsen.
Men jeg vil så sige at den ovenstående model ikke er den eneste jeg køber til ham. Jeg køber også en mere hverdags en som du kan se på nedestående billede. Her får man nemlig få 3 par for 100 kr. mere end hvad 1 par af de andre koster. Så det er jo også værd at tage med.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Intimo.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Katja
  4. april 2017 den 0:57

  Noooo – Boxershorts er det aller helligeste her i huset, det skal være bestemt længde, bestemt stof, bestemt størrelse, bestemt elastik, og ikke engang samme mærke kan man regne med duer, så jeg bare kan “springe” på den nye fede farve de har lavet.. For sååå har de måske ændret på et eller andet finurligt, så de sidder anderledes og så dur det slet slet ikke…. Farlig og umulig verden at blande sig i altså!

  • Mind of Winnie
   Svar
   Mind of Winnie
   4. april 2017 den 1:20

   Griner høj!

   Nej det kan jeg godt se! Du har ikke meget indflydelse. Og samtidig svært ved at købe dem. 🙂 Men jeg må også sige at det tog to “fejl” køb, før vi blev “enige” om størrelse og model. 😉

  Skriv kommentar