Sundhed Træning

Billigt golftøj… Nu kommer solen og jeg skal prøve golf igen…

Jeg syntes godt nok at der er mange der har en holdning til golf. Det havde jeg nok også selv. Indtil at min far selv begyndt at spille det.
Jeg har altid set golf som en meget pæn sport. Da de har så pænt tøj på og at der ligefrem er regler for hvad man må have på.

Men om ikke andet har jeg været med min far ude en enkelt gang, og jeg vil enlig gerne med en anden gang. Da jeg syntes at det er ret hyggeligt. Jeg elsker naturen, og syntes det er meget hyggeligt at gå rundt med farmand. Så jeg håber at jeg kommer med ham igen. 🙂

Så jeg har haft tænkt mig at købe et sæt golftøj. Men igen hvorfor skulle jeg gøre det for at være med ham ude de få gange. Det har jeg fordi at der faktisk er regler om det. Men også fordi at jeg syntes golf tøj er ret fedt, og ikke alt ligner golftøj hvis du spørg mig. Se bare billede jeg har vedhæftet. Det er lige min stil.

Så jeg har længe kigget på det, hvis der har været lagersalg, tilbud mm. Fordi jeg syntes at golf tøj er ret dyrt. Lige ind til at jeg stødt Backtee… For her er der golftøj i outlet shop. De forhandler til priser jeg kan være med på. Og meget af det syntes jeg er vildt lækkert og ikke noget jeg forbinder med goldtøj.

Sååå… næsten gang jeg giver mig i kast med golfbanen så ligner jeg sikkert en halv million men spiller som jeg ved ikke hvad. For jeg var ikke særlig god sidste gang. Griner… 🙂

Indlægget er lavet i samarbejde med Backtee.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar