Sundhed Træning

Startet træning igen… Derfor beskytter jeg mine led med rehband!

Efter at have taget mig et kig i spejlet, har jeg genoptaget min træning. Jeg har taget 5 kg på. Og de 5 kg vil jeg gerne smide igen.

Jeg har naturligvis gjort mig visse overvejelser ved at starte træning op igen. For grunden til at jeg stoppede sidst, var fordi jeg fik problemer med min skulder. Og jeg kunne ofte mærke træningen i mit ene knæ. Da jeg var teenager spillede jeg håndbold som fløj og streg i mange år. Hvilke gjorde at mine knæ blev meget udsat, når jeg kastet mig ind over stregen. Jeg gik da meget op i af beskytte mine knæ, håndled og ankler med rehband. Da jeg som hyper mobil har problemer med at over strække mine led.Rehband - Mindofwinnie.dk

Så nu hvor jeg har startet træning op igen, har jeg fundet mine rehband frem igen til mit knæ. For mig betyder det, at jeg øger min opmærksomhed på de udsatte områder jeg bære rehband. Jeg fokuserer da på at lave mine øvelser korrekt og det gør at jeg føler mig mere tryg. Jeg føler ikke at mine led kommer ud i en yderposition.

Mange forbinder rehband med skader. Men du behøver ikke at have skader for at brugde det. Du kan bruge det blot for at fokusere mere på det område. Eller som jeg for ikke at få over stukket dine led.

Du kan købe rehband rigtig mange steder. Men JT Sport har et stort udvalg af rehband og meget andet sports udstyr til en overkommelig pris. Så er du som mig med hyper mobile led, og gerne vil have bedre fokus på de udsætte områder. Så tjek dem ud.

Også er der vel bare tilbage og ønske jer alle en god træning. ?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med JT Sport

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar