Fashion Min dag & tanker Sundhed

Derfor skal du have citrusfrugter…

Citrus frugter - Mindofwinnie.dk

De er spækket til randen med C-vitaminer og antioxidanter. Det gør det godt for helbredet, udseendet.

Giv dit helbred et boost ved at indtage en masse citrusfrugter. Det kan styrke dit immunforsvar og forebygge forkølelse. Men det kan noget mere. J

Efter at have googlet lidt kom dette op.

”Kosmetisk virker citronsaft eller ren, koldpresset citronolie, antiseptisk og bakteriedræbende og kan med god virkning anvendes udvortes i produkter mod bumser, uren hud og akne. Citroner er desuden helende og styrkende. De renser huden og får porerne til at trække sig sammen. De styrker hudens immunforsvar og hindrer, at huden føles stiv og uelastisk.”

C-vitaminer gør din hud smuk. Og eftersom at citrusfrugter indeholder en højt niveauet af C-vitaminer har de stor betydning for dit udseende. Hvis vi ikke får C-vitaminer kan huden ikke danne collagen. Som er det der gør at vi kan holde sammen på cellerne. Hvis du indtager C-vitaminer med andre antioxydanter, så holder du din hud yngre.

Hurtig heling

Viste du godt at C-vitaminer også hjælper til en hurtig heling af sår, hvis du vil undgå arvæv. De er virkelig gode for rigtig mange ting.

Fakta som citrusfrugter

C-VITAMIN: Er den mest populære antioxidant. C-vitamin er en nødvendig ingrediens ved produktionen af collagen, som er det væv, der er ansvarligt for hudens smidighed. Desuden har C-vitamin vist sig at reducere hyperpigmentering (leverpletter) samt give en smule beskyttelse mod uv-stråler. Men lad nu være med at tro, at bare fordi at du spiser et kg citroner så behøver du ikke solcreme. For det er ikke sådan det virker.

CITRONOLIE: Er udvundet fra planten Citrus limonum. Den har en antiseptiske og astringerende virkninger såvel som en afgiftende effekt.

CITRONGRÆSOLIE: Er udvundet fra planten Adropogon eller Cymbopogon citratus. Olien har en enestående antiseptisk og rensende virkning på huden. Hjælper med at normalisere talg produktionen og reducere urenheder.

CITRONMELISSEEKSTRAKT: Fra blade og blomster fra citronmelisseplanten Melisse Officinalis. Et antibakterielt og antiinflammatorisk stof, der virker lindrende og beroligende på huden. Indeholder en balsamagtig, essentiel olie, der producerer antibakterielt ozon.

CITRUS MEDICA LIMONUM-EKSTRAKT (CITRON): Et ekstrakt, der presses ud af den friske skal fra citroner. Virker meget opfriskende, rensende og fjerner tilstopninger. Derfor virker den aktivt mod fedtet hud.

Fakta har jeg læst på msn. 🙂

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar