Beauty

Slip af med det elektriske hår med 3 gode råd…

Statisk hår - mindofwinnie.dk

Er du lige som mig irriteret over at man så tit får elektriske hår her om vinteren. Hvilke bestemt ikke gør det nemmer når vi pakker os ind i store halstørklæder og huer. Men hvad kan man enlig gøre ved det.

Det er altid irriterende at man kommer ind og tage huen af også er det lange hår helt ude af kontrol. Men det er der faktisk råd for.

  • Brug den rette shampoo
    Jeg bruger selv La Biosthetique anti frizz shampoo og Balsam. Den er helt fantastisk og hjælper virkelige på mit elektriske hår. Hvis ikke du ønsker at skifte shampoo. Det som håret har brug for er fugt. Og masser af det. Især her i de kolde måneder. Et andet tricks der virker. Dog er jeg ikke så glad for det selv det er… Spring hårvasken over nogle dage så håret selv skaber den naturlige olie.
  • Olie
    Skaber du ikke den naturlige olie, så er det virkelige godt at bruge olie, da det virkelige kan tæmme dine strittende lokker. Olie gør de også nemmer at arbejde med. Så køb en lækker olie og arbejd den ind i håret. For mit vedkommende er olie meget et temperaments spørgsmål. Og den olie der er god til mig er ikke end betydning du vil syntes den er god til dig. Så prøv dig frem til at du finder det rette produkt.
  • Hårspray
    Tænker du, ej det look ønsker jeg ikke. Så er her et lille trick til at bruge hårlak uden at spraye det direkte i håret. Spray det på din børste og kør børsten igennem håret. Det tager det værste. Også selvom du derefter skulle tage hue eller hat på.

Håber at det er nogle råd i kan bruge. Og at i derved kan undgå det statiske hår.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar