Resturant besøg Traditioner

Har vi taget Valentine mere til os?

Valentine buket fra kæresten - mindofwinnie.dk

Har vi taget Valentine mere til os eller er det bare mig der syntes det? Nu sidder jeg her flere dage efter og kan se at dagen stadigvæk shiner. kan konstatere at hele min Facebook har flydt med skønne Valentine hilsner, blomster mm. Det er i hvert fald noget der gør mig super glad af at se.

Men hvordan gik min dag så…
Jeg var på arbejde som normalt. Hvor jeg modtog en smuk buket blomster fra min kæreste. Jeg havde selv taget slik med på arbejde, som jeg satte frem og skrev en lille valentine hilsen til mine kollegaer.

Da jeg kom hjem var så jeg så fuldstændig smadderet, så det endte med at jeg gik direkte ind i seng og tog mig en time på øjet sammen med min kæreste som også var rigtig træt så der lå vi og puttede i ske.

Da uret ringet var det op og ud med hunden. I bad og gøre os klar. Jeg havde købt Dining week billetter til Hilton i lufthaven. Og der skulle vi være 20:30. Hvilke var helt perfekt for os.

Vi fik en skøn 3-retters menu. Med 2 glas vin rød og hvid.

Men.. til min store forargelse endte vi med at betale 680 kr. for de 4 glas vin. Seriøst det var maden og vinden ikke pengene værd for! Maden var så fin. Men den var ikke ud over det sædvanlige. Men vi havde en fantastisk dejlig og skøn aften.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar