Amager Arrangement Højtider Jul Livsstil Traditioner

Juleoptog Amagerbrogade 2016…

Juleoptog 2016 Amagerbrogade - Mindofwinnie.dk

Det er nu 1 år siden jeg officielt flyttet til øen. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt det. Elsker øen og de mange muligheder her er. Men for mig er det også vigtigt at forsøge at tage del i hvad der sker i mit nærområde, og de muligheder her er.

Juleoptog Amagerbrogade 2016 - Mindofwinnie.dk

 

Så sidste år (2015) så jeg på Facebook at de havde et Juleoptog på Amagerbrogade.
Så jeg sagde til kæresten. “Skat… jeg er flyttet til øen og vi skal af sted.” Det syntes han var hyggeligt, da han selv har boet her i flere år. Men ikke set optoget. Så vi tog det varme tøj på og gik derned. Man kunne i gaderne fornemme hvordan folk strømmede til. Vildt skøn stemning.

 

Juleoptog Amagerbrogade 2016 - Mindofwinnie.dk
Jeg var så positiv overrasket over stemningen, de mange mennesker og det meget lange optog. Så jeg blev hurtig enig med mig selv om at det måtte blive en fast tradition for os.

Så selvfølgelig skulle vi af sted igen i år. Så vi gik derned sammen med svigerfamilien. Og det var mindste lige så hyggeligt som sidste år.
De mange forventnings fulde mennesker, det vildt lange optog med så mange mennesker der virkelig havde gjort meget ud af det. Hvor er det bare en fornøjelse af se!

Billederne er taget af Kurt Nielsen!

Juleoptog Amagerbrogade 2016 - Mindofwinnie.dkMine egne billeder blev ikke så gode, så jeg spurgte i gruppen Amager efter billeder, og der var så mange søde mennesker der sendte mig mange gode billeder. Og en sendte mig link i Kurts billeder. Helt fantastisk… Så hurtigt man får hjælp og billeder. 🙂

 

 

 

Juleoptog Amagerbrogade 2016 - Mindofwinnie.dk

 

Juleoptog Amagerbrogade 2016 - Mindofwinnie.dk

 

Glædelig jul

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar