Arrangement Jul

Hyggeligt marked i kødbyen…

Juleudstilling - mindofwinnie.dk
I weekenden var kæresten og jeg forbi Kødbyen, hvor der var et hyggeligt lille julemarked med små boder og lidt mad og drikke. Så hyggeligt charmerende sted. Så færdes man i byen burde man klart besøge det. Men jeg vil ikke mene at man burde køre for det. Men er man i nærheden burde man kigge ind forbi.Kødbyen marked - Mindofwinnie.dk

Der stød jeg på The LouP igen, som jeg har tidligere har skrevet om. Som du kan læse om her.

Jeg købte selvfølgelig endnu et lækkert halstørklæde. Denne gang i lys brun! Det er så top lækkert og virkelig dejlig varmt.
Jeg er stor fan af deres skønne produkter.

Min vurdering af dette arrangement er. Kør ikke for det mm i som mig ville besøge The LouP´s stand. Men er du i byen syntes jeg bestemt det er værd at besøge.  Det er charmerende med en god stemning.

Kødbyen marked - mindofwinnie.dk

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar