Parforhold

Har du kastrere din mand…? Så stop med at brokke dig…

kastrere du din mand - Mindofwinnie.dk

Jeg skrev et indlæg i sidste uge, som blev delt og likede helt sindssygt på Facebook. Men der var også nogle kvinder det blev ret så provokeret.

Men ærlig… Er det så ikke fordi, at der er noget om snakken? Jov det tror jeg på at der er…!

Men seriøst… Der er så mange kvinder derude som kastrere deres mænd. Og jeg har sku nok selv været en af dem, i mine tidligere forhold.
Men seriøst… Vi kastrere, og bagefter brokker vi os over dem. Seriøst… Har i ikke selv gjort ham til hvad han er nu…. Jo det tror jeg nok i har…!

Vi planlægger alt for vores mænd. Vi har styr på den fælles julegave. Som kunne bestå af et tv møbel fra IKEA. Som han skal slæbes ud for at købe. Og det skal sikkert også ske en lørdag formiddag. Hvor resten af Danmarks befolkning er i IKEA.
Men ærligt tror du selv på at din mand syntes det er fedt… Næhh… ærligt så gør han det nok for din skyld. For at gøre dig glad. For nu har du jo bestemt at i skal have det nye møbel fra IKEA.

Men tænker du som kvinde over at han gør det for din skyld næhh… Men ku du finde på at brokke dig uge efter, over at han ikke er særlig opfindsom og tager initiativ? JA!
Er det fair… ? Nej vel…!?

Vil du have en mand med stor M. Så lad dog være med at kastrere. Men se ham som den mand han er, og helt sikkert også ham som du forelsket dig i.
Men vil du derimod gerne have en kastrere mand, så accepter det du har og lad være med at gå og brokke dig over at han ikke er mere mand!

Læs det omtalte indlæg her

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar