Beauty

Forundersøgelse… Permanent hårfjerning…

Healux - mindofwinnie.dk

Så har jeg været til endnu en forundersøgelse. Og… Jeg det er dette sted jeg vil benytte mig af!

På trods af at jeg fik en meget uprofessionel oplevelse i telefonen.
Jeg ringer for at bestille en tid, og hende jeg taler med. Ved intet og sidder ikke på klinikken og jeg bliver faktisk rigtig irriteret. Men vælger at holde ved min aftale og tage derind, da de er den eneste klinik med den type laser i Danmark. Ellers skal jeg til Sverige.

Jeg kommer derind og må sige at klinikken er ikke lige så pæn og stilet som Nygaard. Men her er der tvært imod forståelse. Hun lyttet til mig, forstod min frustration og lyttede til mine behov. Hun var mere beskrivende og lyttende og brugte en del tid på mig.

Så beslutningen er taget! Jeg startet i behandling hos hende. Nu er jeg spændt på om jeg kan holde det ud! Da jeg tilbage i 2006 måtte opgive!

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar