Højtider Jeg som skilsmisse barn Jul Traditioner

Første rigtige møde med min mors kæreste…

Tanker ved havet - Mindofwinnie.dk

Åhh noo… det første rigtige møde med min mors kæreste… Men de har jo også kun været kæreste i et år nu…. 😉

Jeg har mødt ham før. Kort når jeg har kørt dem i lufthavnen et par gange. Og 1 gang hvor kæresten og jeg stødt på dem på papirøen. Men på det tidspunkt var jeg godt fuld, og derved håndteret jeg det anderledes da jeg havde min kæreste, min barndomsveninde og et venepar omkring mig.

Men at gå fra det, til at skulle sidde med dem til en middag inde for hjemmets fire vægge er noget helt andet. Og der har jeg bare ikke været hvor jeg kan håndtere det.

Min lille søster har mødt ham og acceptere det bedre end jeg. Men det tager det hårdt på.

Det skal dog siges. At jeg intet har imod ham som person. Da han virker rigtig rar. Men det er hele situationen jeg ikke kan klare.

Men om ikke andet så skulle vi holde jul. (23. december) sammen med dem, min søster og min kæreste. Jeg havde selv sagt til min mor at det var ok han var der. Og det blev hun naturligvis glad for. Da hun ved hvor svært jeg har det med det.

Aften og mødet gik rigtig fint. Og han er en rigtig rar person.

Måske skulle man mene, at hvilken som helst anden dag burde være bedre end jul, som er der hvor familien er samlet. Men for mig var det meget nemmer. Da jeg kunne gemme mig bare temaet. JUL!

Der var nogle traditioner og nogle ting vi plejede at gøre. Dog havde jeg sat et krav. Hvilke var at jeg ikke ville give eller have gaver. Så ville det være for meget jul. Og samtidig ville jeg gerne åbne mine gaver juleaften hvor jeg ikke skal være sammen med min familie. Derfor ville jeg gerne have at der var noget fra min familie. Og samtidig vide at de havde noget fra mig at åben!Kirkegården - Mindofwinnie.dk

Vi mødtes på kirkegården…
(Min søster, mor, min kæreste og jeg)

Hvor vi tændte lys for min mormor og morfar, og lagte en lille buket som vi plejer at gøre før maden juleaften.

Det var meget hårdt for mig… Det er kun 1 år siden jeg mistet min morfar og alt er ændret i dag. Så min kæreste og jeg tog os en snak i bilen for at jeg lige kunne få talt om det.

Bag efter havde jeg aftalt med min far at vi tog forbi ham og byttet gaver. Hvilke mor syntes var en super ide. Da hun, da lige kunne komme hjem og få kogt kartofter mm. Det har altid været far der har stået for julemiddagen. Så det er meget nyt for hende.

Så vi var en lille 1 time hos far inden vi gik over til mor. De bor ca 200 meter fra hinanden.

Da vi så kom over til mor, var hendes kæreste der og mor var næsten klar med maden.

Vi spiste. Og mors mad var altså rigtig god. 🙂Selfiepind - Mindofwinnie.dk

Efter det, raflede vi og spiste risalamande.

Min søster vandt en af mine raflegaver som var disse selfie pinde. Som vi lavede lidt sjov med.

Alt i alt vare en det en god aften, og et godt første møde at få brudt isen på!

Men små skridt små skridt! 🙂

Selfiehat - mindofwinnie.dk

 

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar