Min dag & tanker Parforhold

De små ting… Betyder alting…

Seddel - mindofwinnie.dk

Tænker du nogle sinde over, at det er de små ting der faktisk betyder alting for os? De små ting har altid betydet meget for mig. Men i mit forhold er jeg virkelig blevet bevist om hvor meget det enlig fylder…

Min kæreste er seriøst den bedste til at huske at gøre de små ting, som enlig ikke tage andet end hans omtanke for mig og et par minutter af hans tid.

I starten af et hvert forhold fylder det nok mere, man husker det mere og tænker mere over det. Men kan man engang imellem stoppe op, og huske hinanden i en ellers travl hverdag betyder det alt!

I dag skulle jeg afsted til Jylland. Et er at jeg skal med tog… Hvilke jeg bestemt ikke er fortrolig med. Og sidst jeg tog et tog til det Jyske var med mit arbejde som Cult pige når vi sku til julefrokost. Lad os bare sige at det er virkelig mange år siden. 😉 Så har jeg ikke sagt for meget. Så jeg havde pakket taske lagt alt frem mm. Så jeg kun skulle lufte hunden, i bad og smører madpakke. Men da jeg åbner tasken, for at ligge de sidst i. Så ser jeg denne dejlige og livsbekræftende lille hilsen fra ham!

Lille seddel - Mindofwinnie.dk

Ærligt det betyder alt…! Jeg blev så glad og lykkelig.
Det værste var bare at jeg lige havde brokkede mig lidt over at anlægget ikke virkede i telefonen til ham. Hvor blev jeg dog flov og pinlig. Men okay… Det var også død irriterende at han havde taget det fra og ikke sat det til igen når han ved at jeg bruger det mere eller mindre hver dag.

Men ærligt gud hvor det betyde meget for mig at han gør disse små ting. Andre ting som han har gjort er…

  • Skrabet et hjerte i isen på min bagrude
  • Lagt en lille seddel på instrumentbrættet
  • Lagt papir indpakket små chokolade i et stort hjerte på spisebordet
  • Skrevet på spejlet på toilettet med min læbestift… Men pas på det med mænd der kan i virkelig komme i uføre. Hvis i vælger den dyre nyindkøbte læbestift. Den han brugt lå fremme i forvejen. Da jeg selv havde brugt den til at lave et kys på spejlet til ham
  • Et post-it på spejlet hvor der står han elsker mig
  • Skrabet isen af bilen og lagt en besked i bilen med ”go dag, jeg elsker dig”

Alle hans små ting har jeg samlet og hængt op. De hænger rundt om mit spejl ved siden af min seng. Så jeg hele tiden kan blive mindet om det.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar