Højtider Jeg som skilsmisse barn Svære tider Traditioner

Min første jul som voksens skilsmisse barn…

Jul Mindofwinnie.dk

Jeg har hele mit liv elsket julen. Går meget op i traditioner og de forskelige højtider og årstider som året byder på.

Men ærligt så syntes jeg det er et meget svært og hårdt i år.

Sidste år var der tvivl om hvorvidt mine forældre skulle skilles fra november og hele vejen igennem december. Min mor flyttet da fra min far første juledag. Vores juleaften var lidt mærkelig og akavet.

Jeg flyttet ind til min kæreste midt november, og var derfor i flytte rod rigtig længe, og der var ikke plads til julepynt. Og midt i december mistet jeg min elskede morfar. Så julen 2015 var ikke som ønsket, og jeg kom ikke i julestemning.

Nu sidder jeg så her 1 år efter. Og her bliver stadigvæk ikke pyntet op. Da alt min julepynt er på opbevaring. Så det må vente til næste år når vi er flyttet ind i den nye lejlighed.

Derimod har jeg det rigtig svært. Jeg ville helst bare stikke af fra denne jul. Ønsker slet ikke at tage stilling til den. Ønsker ikke tage stilling til hvor jeg skal holde jul. Ønsker bare at vi skal hoppe videre til 2017. Der får vi vores nye lejlighed, hvor jeg har min julepynt og selv kan holde jul. Syntes dette første år som voksent skilsmisse barn er meget svært. Jeg kan ikke rigtig finde fodfæste, og hold på mine følelser.

Da mine forældre gik fra hinanden, var de meget indstillet på at de skulle kunne være og erigere sammen. Da det ikke skulle ramme os børn. Men det har desværre ændret sig. Og på nuværende tidspunkt er det ikke en mulighed. Hvilke også gør situationen svær.

Hvis jeg ku var jeg stukket af sammen med min kæreste! <3
Jeg er meget spændt på at se hvad denne december og jul har at byde på og hvordan jeg kommer mindst smertefuldt igennem den.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar