Anonym gæste blogger Gæste blogger

Livet som swinger… En sand beretning….!

Swingerklub mindofwinnie.dk

 

Har du læst indlægget om sexafhængighed eller, måske tog du testen?

Læs endnu en beretning, efter mit 10 års forhold!

Livet som single og springet videre til swinger klub

Ja nu gik ægteskabet ikke og en ny verden åbner sig.
Der gik 14 dage fra jeg var flyttet ud til jeg første gang satte mine ben på Tucan i Kolding.
Danmarks flotteste og mest luxuiøse klub. Nu skulle livet leves og al den sex jeg manglede fra dødt forholdet skulle indhentes.

Jo tak det blev den sørme.
Jeg swingede Non stop 8 måneder torsdag, fredag og lørdag hver anden uge. Fuck et vildt kick.
Det gav mig enormt meget selvtillid og jeg blev en del bekræftet.

Jeg tog springet en lørdag aften, en aften hvor der kun kom par og single kvinder. Disse aftner er gratis som single kvinde så hvad havde jeg at miste?? Hold op jeg var nervøs, men så mange gange før havde jeg ikke rigtig kontrol og lod ligesom tingene ske.

Jeg blev mødt at de sødeste mennesker i baren som tydeligt kunne se at det var min første gang. Jeg fik en rundvisning med alle de andre nye og som tiden gik, begyndte folk at forsvinde væk fra baren for at hygge sig.

Jeg fik en snak med et par omkring dette miljø og hvordan det fungere for dem. Jeg valgte gå en tur rundt og lure og se hvad der skete af aktiviteter og der blev små hygget i krogene. Pludselig stod manden fra forholdet foran mig, spurgte om jeg havde lyst til at lege lidt.

Så sådan fik jeg taget min  ”mødom”. Efter den oplevelse var jeg helt væk i en slags rus. Det var for vildt. Tænk sig nu kunne jeg altså tage et sted hen, helt uforpligtende få rigtig god sex og tage hjem igen.

Men men men…. Er sex nok, er det nok at få dækket sit behov. Jeg opdagede jo hurtigt jeg savnede tosomheden og det var så trist at gå alene i seng når man kom hjem. Så det ramte hårdt. Hvad var egentlig meningen med det hele.

Jeg fik hurtigt prøvet alle de slags fantasier der var og det er det fedeste år jeg har haft. Jeg fik for alvor fået løbet hornene af mig. Alle burde gøre det, især fordi man lærer sin krop bedre at kende, man får afprøvet utrolig mange ting, og man finder ud af hvad man er til, og hvad man bestemt ikke er til.

Fordomme!!

Alle mennesker og deres fordomme, det er heldigvis blevet en del mere normalt i dag end for 10 år siden. Vi er blevet så meget mere frigjorte. Men de kære fordomme man hører om eller ting man ser i tv, det kan bare ikke beskrives. Man skal opleve det selv. Ja der er ældre mennesker men der er faktisk flere unge end man lige regner med. Ja det kan godt være man kan møde sin kollega eller nabo men hallo de kommer der af samme årsag. Afslapning, hygge og sex. Det er helt naturligt og der er virkelig intet galt i det.

Man vælger selv om man vil dele sin partner, folk skal kigge på, eller om folk skal være med.

Det er så frit, hvad man har lyst til. Der er ingen krav, og der er utrolig stor respekt, at man skal spørge om lov for at deltage og et nej bliver accepteret.

Men hvorfor tage i swinger klub og dyrke sex med sin parter?

Jo, det er utroligt svært at forklare, men dyrker du fx sex andre steder end sengen er det lidt sjovere ikke?

Det samme gælder i klub, der er en helt speciel stemning, alle er glade, man kan høre støn i fra de forskellige rum og du kan slappe af med din partner og blive endnu mere ophidset når du er i nye omgivelser. Det kan i den grad give dit par forhold lidt ekstra krydderi.

Derfor drop fordommene og slip dig selv løs. Hvad er der at miste?

Læs mere på:
Swingerguiden
Tucanclub

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar