Jeg som skilsmisse barn Svære tider

Mine forældre gik fra hinanden da jeg var 31 år…

Skilsmisse

Føler mig som den eneste i verden… Føler jeg er alene med mine følelser og sorg!

Alle taler om skilsmisser og hvad det kan gøre ved børnene. Men ikke om at være et voksens skilsmisse barn. Og stå midt i en kaotisk skilsmisse. Det var mor der havde taget beslutningen, hun havde fundet en anden. Far var knust, lille søster var knust, rystet og ked af det.

Hvordan kommer vores lille familie ud på den anden side og fungere som en almindelig skilsmisse familie. Det er snart 1 år siden mor hun fortalte os at hun havde fundet en anden og ville flytte fra far. Der var kaos. og første juledag flytter hun.

Her står jeg nu snart et år efter, og hele mit liv og vores familie har stadigvæk ikke fundet fælles fodslag. Jeg tænker jeg umuligt kan være den eneste der føler det som en håbløs og umulig opgave af få det til at fungere!

Derfor vil jeg dele op og nedture med jer. Og hvad jeg har været igennem det sidste år. Hvad der har hjulpet mig og hvad der har gjort det værre…

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar